torstai 20. elokuuta 2020

Kolme postausta vuoteen - miten tämä bloggaus näin on mennyt

Onpahan ollut vuosi ja hektisyys jatkuu. Tuossa syyskuun postausta lueskelin ja silloin jo oltiin hapoilla. Siitä eteenpäin jatkui remontit kotona ja vasta juuri ja juuri päästiin joulusaunaan. Keittiö oli kuitenkin aiemmin valmis. Siinä matkalla huomattiin myös yläpohjassa märkää villaa kun iv-putket oli huonosti eristettyjä ja kondensoi villoihin parin neliön alalta. Ylimääräistä kulua ja hommaa siitäkin. Kun nämä remonttitouhut sai mallillensa näytti tilanne valoisammalta. Tammikuun lopussa kuitenkin Saa mitä haluat valmennusviikonloppuna sain valmennusten välisenä yönä lastenhoitajalta soiton, että missä se vesien pääkatkaisija sattuu sijaitsemaan.... Uudet käyttövesiputket oli uusittu remontissa koko taloon ja nyt keittiön hanoille menneet putket olivat päästäneet vedet kotiimme kun messinkiosa oli hajonnut kolmeen osaan. Isolta osalta kuivatukset taas käyntiin. Onneksi oli kuitenkin putkifirma tehnyt. No ne syytti osavalmistajaa ja vakuutuspäätöksissä kesti vähän pitkästi. Ja kun talo oli märkä ja tarvitsi kuivatusta niin sain oman kotivakuutuksen kautta hommat käyntiin mutta 10% omavastuu kuritti taas omaa taloutta. Vahinkojen laajuus oli myös niin suurta että jouduimme evakkoon ja evakossa oltiin parisen kuukautta. Ilmeisesti myös stressi oli liian kovaa tai jotakin kun selkäni päätti sopimuksensa ja sillä ei tehty hetkeen mitään. Tällä kertaa ollut sitkeää vaivaa kun oireilee tämän tästä uusiksi. 

Tarina olisi jaksaessa tarkentaa vielä täynnä monenlaisia käänteitä muttei siitä jaksa kirjoittaa. Koronasta puhumattakaan. Nyt vielä vaimoni sai Yliopistosta opiskelupaikan ja perheemme joutuu muuttaa kolmannen muuton tälle vuodelle ja tällä kertaa muuttomatkaa 200km. Kaikki tuli hässäkällä niin kuin viimeinen vuosi kaikkinensa on muutenkin ollut. Työpaikasta tunteelliset irtisanomiset ja vielä viimeiset vuorot edessä. Laatikoita pakataan ja muuttoa järjestellään. Jotain tarttis uudella paikkakunnallakin tehdä mutta vielä ei ole mitään tiedossa. Kyllä minä töitä saan mutta haluanko tehdä heti mitään. Ehkä pari viikkoa voisi puhallella uudella paikkakunnalla muuton jälkeen. Lappiin nyt ainakin muutamaksi päiväksi on jo suunniteltu. Elämä on täynnä yllätyksiä ja muutoksia. Nytpä toivoisin helpompaa tulevaa vuotta. Ai niin okt myös myynnissä että siinä kanssa yksi muuttuja kun muutto kuitenkin kahden viikon sisällä.

Taloudesta ei paljoa puhuttuna vaikka sitä varten tämän blogin aloitin. Sanotaan nyt näin tiivisteltynä tässä kohtaa, että pää vielä pinnalla ja salkku kasvaa pienin euroin ja vuokraustoiminta jatkuu. Korona vei yhden hallivuokralaisen, mutta uusikin jo saatu. Siinäkin melkoista säätöä matkalla kiitos välikäden, mutta nyt ilmeisesti asiat kunnossa ja välikäsi lupasi korvata aiheuttamansa hämmingin. Talouden kanssa voisi mennä paljon paremminkin, mutta kun vuoteen on mahtunut kaksi vesivahinkoa ja isoja remontteja yms niin ihan hyvin mennyt siihen nähden. Kiitos puskureiden sekä vakuutusten.

Lukijat blogin kunnian päiviltä vähentyneet, mutta eipä ole ollut luettavaakaan. Kuitenkin yllättäen sitä lukijakuntaa edelleen on mukavia määriä kuukausittain. Kiitos siitä kaikille lukijoille ja aika näyttää kuinka blogia ylläpidetään. Vaikka nyt lähes puoleen vuoteen en ole edes kirjautunut tänne en silti missään vaiheessa ole ajatellut lopettaa bloggausta. Nyt vain prioriteeteissa hieman matalammalla tämä, mutta tilanne muuttuu heti jos vain rauha ja harmonia palaa elämään....HUH! :)KOMMENTOI JA ANNA PALAUTETTA JOKO KOMMENTTIKENTTÄÄN TAI MAILAA varatonsijoittaja@gmail.com                      -KIITOS-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti