keskiviikko 8. marraskuuta 2017

20 000 kävijän raja rikottu

Tuossa äsken kävin vilkaisemassa bloggerin tilastoja ja ilmeisesti eilen on tullut 20 000 kävijän rajapyykki ylitettyä. Blogia on tullut kesäkuun alusta pidettyä eli viitisen kuukautta aika tarkalleen. En ole oikein varma tuosta bloggerin tilastosta kuinka luotettava se on kun moni muu bloggari seurailee näitä tilastoja muualta. En ole aikaisemmin blogien maailmassa pyörinyt niin hankala sanoa onko tämä kävijämäärä hyvin vai normaalia. Itselleni kuitenkin on ollut suuri yllätys millä tahdilla näitä kävijöitä on piisannut.

Bloggaaminen on ollut mukavaa puuhaa ja jopa tämmöinen "ei niin nero" tietokoneen käyttäjä on saanut tekstiä suollettua eetteeriin. Ulkoasua en ole oikein ehtinyt/jaksanut/viitsinyt muutella eikä siitä ole kommenteja tullut eli ilmeisesti se kelpaa perusasetuksillakin. Sivuja en myöskään ole samoista syistä luonut enkä oikein tiedä miksi niitä tarvitsisin. Hyviä ideoita saa laittaa. Mainostuloja en ole blogistani tänä aikana saanut senttiäkään ja vasta nyt hiljattain sain Trade Trackerin asetukset sille mallille, että niitä mainoksia saan laiteltua vaikka Puolimiljoonaa Pääomaa opasti jo kauan sitten hänen blogissaan kuinka tämä homma tapahtuu. Ei ne kaikki opi asioita hetkessä. Ja on tässä ollut kiireitäkin. Sattumalta sitten juuri samoihin aikoihin tuli myös Adsenseltä vahvistus, että blogini on hyväksytty heidän järjestelmään ja nyt sitten sieltä tulee mainokset näkymään. Olen näiden asioiden kanssa aivan noviisi, mutta yritän opetella laittamaan mainoksia niin ettei ne olisi kovin ärsyttäviä saatikka haittaa lukukokemusta. Palautetta saa antaa myös tästä.

Kävijöiden määrä ylitti syyskuussa ensimmäisen kerran 5000 rajan ja lokakuussa päästiin myös yli, mutta jäätiin syyskuusta muutamalla lukijalla. Alkuun postaustahtini oli nopeampi kun oli paljon asioita valmiina mielessä ja enemmän aikaa. Nyt kouluni viedessä enenevässä määrin vapaa-aikaani on blogin kirjoittaminenkin jäänyt vähemmälle. Jälkiviisana on hyvä olla ja itseään saa syyttää tästä kiireestä sillä suuremmalla puskurilla voisin ostaa itselleni vapaa-aikaa sillä työnantajani antaisi kaikki koulupäivät palkattomina sen sijaan, että nyt käytän vapaani kouluun. Puskurin kerryttäminen onkin yksi tärkeimpiä asioita mitä jokaisen ihmisen täytyisi tehdä. Se antaa rohkeuden tehdä oikeita ratkaisuja kun ei tarvitse huolehtia työpaikan pysymisen puolesta. Mitä isompi puskuri sitä huolettomampi voi olla työnsä puolesta. Älkää tehkö siis niinkun minä olen tehnyt vaan hoitakaa taloutenne paremmin. Se oikeasti helpottaa elämää ;)


Ja kaikille bloggareille tai sivuston ylläpitäjille muistutuksena Affiliate marketing - klikkaa tästä lisätietoa. Ei näillä mainoksilla ketään rikastu, mutta jos saan euronkin täältä joskus kirjoituspalkkiota niin sehän vain kelpaa. Linkistä liittymään mainostajien joukkoon.


Kiitos kaikille kävijöille ja lukijoille mahtavasta rajapyykin ylityksestä! Mukavampi blogata kun joku edes näitä lukee ;)

KOMMENTOI JA ANNA PALAUTETTA JOKO KOMMENTTIKENTTÄÄN TAI MAILAA varatonsijoittaja@gmail.com                      -KIITOS-

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia mielenkiintoisesta blogista. Lueskelin kirjoituksesi läpi ja moneen kohtaan voin samaistua. Itsellänikin sisältö on enemmän tajunnan virtaa kuin mitään loppuun asti hiottua. Mielestäni on paljon mielenkiintoisempaa lukea tarinaa jonkun elämästä, kuin pelkkiä tulosraportteja. Kuitenkin tavoitotteiden onnistumisen tai epäonnistumisen taustalla vaikuttaa olennaisesti myös muut elämässä olevat asiat. Tsemppiä tavoitteisiin ja jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Toivoa sopii, että saan pidettyä mielenkiintoa yllä kun juuri nyt on aikaa vain käydä töissä ja koulussa. Yritetään kuitenkin saada muutakin aikaan kun vaan kuukausiraportit ;)

    VastaaPoista